Alternatieve mondmaskers

teflon houdertje
Mondmasker bestaande uit een teflon houdertje, een lange veter en een zakdoek

Heb jij je ook al afgevraagd hoe je aan de nodige mondmaskers gaat geraken? En ook al eens overwogen ze zelf te naaien? De moed zonk mij in de schoenen toen ik las dat ik ze elke avond moet wassen of er voor elke dag van de week 1 moet maken x 4 personen…

Daarom heb ik iets anders bedacht: een houdertje dat je met een lange veter rond je hoofd kan bevestigen en waarin je een zakdoek kan steken bij wijze van mondmasker. Zo heb je er maar 1 nodig en je hebt wellicht meer zakdoeken dan mondmaskers in huis. Het houdertje is gemaakt van teflon, 1) omdat dat een soepel materiaal is en daardoor goed aansluit terwijl het aanvoelt alsof je een bril draagt, en
2) omdat je het kan steriliseren met alcohol of kokend water, en daardoor herbruikbaar is. Zo heb je aan 1 houdertje voldoende om elke dag een vers mondmasker te maken, en verkleinen we tegelijkertijd de post-corona afvalberg. 

Wil jij ook graag zo’n houdertje gebruiken? Wij kunnen deze in België leveren aan 10.33 euro/stuk excl. BTW (12.5 euro/stuk  incl. BTW). 

Een bestelling plaatsen kan door het formulier hieronder in te vullen. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een betalingsverzoek via email. Na ontvangst van de betaling sturen wij je bestelling zo snel mogelijk op. De levertermijn bedraagt momenteel 2-3 dagen.  

Aantal houders*:
Voornaam*:
Achternaam*:
E-mail*:
Straat + huisnummer:
Postcode + gemeente:
Bedrijfsnaam:
BTW-nummer:
* verplichte velden

Privacyverklaring: BiosenSource BV, met ondernemingsnummer 0643.488.694 en maatschappelijke zetel te Mechelsesteenweg 277, 1800 Vilvoorde zal de door u opgegeven persoonsgegevens opslaan in een beveiligde database en verwerken voor zover noodzakelijk voor de verkoop op afstand. Voor inzage in of wijziging van uw persoonsgegevens kan u contact opnemen met info@biosensource.com.

Om je alvast op weg te helpen met het in elkaar steken van het mondmasker, heb ik hieronder een demofilmpje toegevoegd. Ik wens je veel succes ermee, en een goede gezondheid voor jou en je naasten! 

Liesbeth